Zuidlaren

Zuidlaren is een gezellig dorp, gelegen op de Hondsrug. Er zijn mooie wandel- en fietsroutes. Het Zuidlaardermeer, vele caf├ęs, eetgelegenheden en terrassen maken Zuidlaren tot een van de grootste toeristische trekpleisters van Drenthe. De prachtige omgeving, de bijzondere gastvrijheid in de omgeving maken dit dorp tot de ideale vakantiebestemming.
Sprookjeshof

Sprookjeshof het bekende attractiepark van Zuidlaren, voor de kinderen. Maar liefst 25 sprookjes komen hier tot leven. En dan niet te vergeten de grote speeltuin met o.a draaimolens, schommels, trampolines en klimtoestellen. Ook bij minder mooi weer kunt u bij het sprookjeshof terecht in de overdekte apenkooi.Zuidlaardermeer

Het Zuidlaardermeer is een heerlijke plek om te zwemmen, surfen , wandelen, vogels te bekijken , een bootje te huren of om gewoon heerlijk te genieten van de zon. Het heeft veel te bieden. Kortom een plek voor de ontspanning.


Hunebedden in Drenthe

De Hunebedden , een van de oudste monumenten van Nederland. Deze zijn gebouwd van zwerfkeien die in de ijstijd zijn meegevoerd. Dit is een leuke activiteit voor het hele gezin.

Copyright 2016 - 2024 OnlineBouwers.nl | Uw eigen website gemakkelijk beheren