icon

Menu

Het Zuidlaardenmeer

Heerlijk het water op, Het Zuidlaardenmeer is de ideale plek voor watersport, iets te eten of te drinken, dingen te zien of te doen of lekker te overnachten en heerlijk tot rust te komen.

Wat is er te doen?

Op het Zuidlaardenmeer kunt u heerlijk tot rust komen, in de winter heerlijk schaatsen en in de zomer met de boot erop uit. Of u nu houd van zwemmen, windsurfen, wanden, fietsen, vogels kijken, varen of zonnebaden. Het is allemaal mogelijk op het Zuidlaardenmeer. Het meer beschikt over verschillende omliggende faciliteiten zoals een zeilschool, een jachthaven, watersport winkels, waterparken en vele drink en eet gelegenheden.

Zien & Doen.

Mocht u heerlijk willen ondernemen bied het Zuidlaardenmeer verschillende faciliteiten, omliggend vind u attractiepark 'Het Sprookjeshof', 'De Rietzoom', 'Party Ships' en het Subtropische zwemparadijs 'Aqualaren'. Er is voor ieder wat te doen!

Watersport.

Mocht u een echte watersport fan zijn is Zuidlaardenmeer de ideale uitvalshoek. Met plek voor zowel zeil als motorboten, windsurfers, actieve zwemmers of beginnende zeilers is het Zuidlaardenmeer DE plek voor jong en oud.

Eten en Drinken.

Voor de ontspanning kunt u terrecht bij vele restaurantjes en cafés. Met faciliteiten zoals De Rietzoom, Paviljoen De Leine, Jachthaven Meerzicht en Strandpaviljoen Merwijck is er meer dan genoeg keuze in drink en eet gelegenheden.

Kortom; opzoek naar een leuke plek om helemaal tot rust te komen en wellicht een nieuwe hobby te ontdekken? Ga er is opuit bij het Zuidlaardenmeer. Er valt altijd genoeg te doen, en te beleven. Laat je verassen! En kom langs voor een onvergetelijk dagje uit.

Reservering aanvragen

Wilt u graag op vakantie in onze aangepaste bungalow? Vul dan het onderstaande formulier in en vraag direct uw reservering aan. U krijgt van ons binnen 2 werkdagen een reactie.