icon

Menu

Drenthe

Drenthe, een heerlijke plek om te wonen en te leven! Maar ook voor uw vakantie binnen de grens een geweldige plek om helemaal tot rust te komen. Met vele vrijetijds en vakantie plekken maakt het Drenthe een geweldige leuke vakantie plek.

Wat is er te doen?

Uren struinen door de natuur zonder dat u ook maar iemand tegen komt? Een geweldig leuke dierentuin bezoeken, kunst en cultuur snuiven in een galerie of helemaal tot rust komen in een van de vele welness centre's? Dan is Drenthe echt iets voor u. Er is altijd wel iets te doen! Heerlijk wandelen of fietsen over de Drentse heide, een dagje uit met de kinderen naar een leuke speeltuin, een attractiepark of outdoor centrum of met slecht weer een museum of bioscoop bezoeken. Het kan allemaal met de ruime mogelijkheden van Drenthe.









(bron afbeelding: dierenparkemmen.nl)

Waarom Drenthe?

Drenthe is de ideale plek om met familie of vrienden even helemaal tot rust te komen, met de uitgestrekte natuur maar ook actieve en drukke winkelstraten en stads faciliteiten kunt u hier helemaal uitrusten van het drukke leven dat u wellicht thuis heeft. Mocht u niet van het tot rust komen zijn maar juist helemaal los willen gaan kunt u ook een van de vele evenementen uit Drenthe bezoeken. Beleef vele festivals, voorstellingen of andere evenementen die het hele jaar door georganiseerd worden. Of u nu houd van klasieke muziek, historie, theater of een dans, met de diverse activiteiten in Drenthe zult u niks te kort komen. Naast volwassen activiteiten is er voor kinderen ook meer dan genoeg te beleven. Met diverse activiteiten speciaal voor kinderen zullen ook zei een onvergetelijke vakantie of dagje uit beleven.

Reservering aanvragen

Wilt u graag op vakantie in onze aangepaste bungalow? Vul dan het onderstaande formulier in en vraag direct uw reservering aan. U krijgt van ons binnen 2 werkdagen een reactie.